Kernwaarden

Eigenaarschap

Op school zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor het leerproces, net als voor elkaars gedrag en spullen. Door de leerlingen verantwoordelijkheid te geven en samen doelen op te stellen voor het leerproces vergroten we hun zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Eigentijds

Met actueel onderwijs, waarbij we gebruik maken van moderne middelen, geven we op een uitdagende manier les, om betrokkenheid te vergroten en vaardigheden voor de toekomst te ontwikkelen

Verbinding

Onderwijs maak je samen: met kinderen, ouders en alle leerkrachten zijn we verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de leerlingen. Samen verbinden we de kinderen met elkaar en met de wereld om hen heen. Vanuit een veilige schoolomgeving verkennen we de wereld.